Selamat Jalan.....!!




Haha....rasa macam baru semalam je aku terima surat tawaran ke UTP ni...teringat lagi masa kat EDUCAMP dulu...mcm2 ujian yang terpaksa ditempuhi untuk mendapatkan tawaran ni...test la....interview la...group discussion la...akhirnya segala usaha aku mendatangkan hasil....

Tapi, sayangnya, aku takkan ke sana...Kenapa? Entah la, mungkin course yang ditawarkan bukanlah kehendak diri aku yang sebenar...anyway, post kali ni bukanla nak citer pasal aku yg tak pegi ke UTP ni...aku just nak memberitahu kepada sesiapa yang tak tahu dan mengingatkan kepada yang dah tahu tentang keberangkatan beberapa rakan kita pada esok hari, Sabtu, 16 Januari 2010 yang akan meneruskan perjuangan di salah sebuah universiti yang berprestij di Malaysia, iaitu Universiti Teknologi Petronas....



Baru je beberapa hari cuti....dah kene sambung belajar balik...Hehe..takpe....lg awal, lagi bagus. Lagi banyak yang kite boleh blajar kan..? Anyway, mungkin diorang adalah yang terawal dlm batch kite yang akan pegi melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi....

Aku tak pasti tahun2 yang sebelum ni, tapi rasanya tahun ni ramai gak bbudak Integomb yang pergi ke UTP. Aku tak pasti lagi senarai penuh nama yang btul2 gi UTP. Tapi, kalo x silap aku, Lee, Hafiz Affendi, Sobirin adalah antara yang akan pergi....marilah kita sama-sama ucapkan Selamat Jalan kepada mereka dan kita doakan supaya mereka dapat menimba ilmu dengan baik di sana, dapat memperoleh pengalaman2 baru dan mungkin dapat dikongsi bersama-sama dengan kita....semoga mereka dapat berjaya dengan cemerlang di sana dan dapat mencipta masa depan yang baik untuk diri diorang...kepada yang ke UTP nanti, korang buatlah yang terbaik, tunjukkan yang bbudak Integomb ni mmg cemerlang dan boleh berjaya walau ade di mana-mana pun....em,kitorang gak doakan supaye korang sume dapat ar scholarship dr Petronas...and lg satu, jangan lupe kat kitorang ek....?Selamat berjuang......!!!!

6 comments:

akmal harith AH said...

kpd yg g tuh... blaja leklok... all the best...

sak said...

gud luck...

siti zulaikha mohd ridzuan mariano said...

gud luck ppl :)

tirah said...

sdeynye..gud luck korg..syazrul ngn aspa ko ttggal la shafiq...dorg g gk sbtu ni..huhu..cayok korg!!=)

soB_rin said...

hua..ngntuknyer mlm ni...
thnkz for all your help slma ni...
betul kata dodo, rsa x puas gk cuti ni..
pe pun doakn kajyaan kami semua kt sna tau...
dan juga kjayaan excell9!!

atiq kawaii said...

good luck...!

Post a Comment

 
[close]