SALAM PERANTAUAN

EXCELL9!!!

spe ade pic yg lagi cun ble r send pd aq! ni btol2 candid pic..

Heh saje nak mengimbau kenangan raye di perantauan kite di bumi INTEGOMB pada Jumaat, 10 Zulhijjah lalu(x ingat plak tarikh masihinye braperrr..yang pastinyer SPM tengah berjalan, nex weeknye ade paper bio n tk n fz kan??)

Raye haji pown jadilah...persediaan sok2 kowrang sumer bakal beraye pose plak kat England,US,Australia, Ireland, Mesir dll. So, inila raye Excell9 yang pertame wat kite same2 semuernye...harap2 raye2 akan datang pown akan ade jugak untuk kite berkumpul bersame- same lagi...

Kami dari Gombak Integrated Boarding School, batch Excell 9...jurusan sains tulen agama, sains tulen, dan sains teknikal ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua warga pendidik SBPI Gombak yang barangkali turut bersama kami di lebaran ini.. atau buat pendidik yang kini sedang beraya bersama keluarga tercinta di kampung masing- masing, Salam lebaran jua kami ucapkan buat bonda dan ayahanda kandung tercinta yang kini sedang beraya juga di rumah atau bersama kami.Tidak lupa jua buat seluruh rakan dan taulan yang dapat beraidiladha di rumah.(Hepi2 la kalian...nengokla kitorang taun depan!!). Ampun dan maaf kami pinta dari pangkal rambut hingga ke hujung ibu jari kaki sempena hari yang mulia ini.(Isk2...terutama buat mak,mama,mummy,ummi,ibu etc dan ayah,papa,daddy,abi, bapak, baba kaklong, kakchik, abang ngah etc sebab tak dapat beraya bersama kalian!). Doakan kejayaan kami yang jauh di sini yang masih bertungkus- lumus mengejar cita2. Utk semue warga Excell9, go go chaiyok!! 171 hearts 1 soul...

ps: ni prep utk kowrang bwat wishes dlm salam prantauan dlm paper kt overseas nnti

ini r dier surau Ar- Raudhah...tmpt mule2 skali warga excell9 dan tetamu laen berkumpul... solat sunat aidiladha dulu...

nabila n nabila kt pondok tyme yg len sibuk ngan lembu di hujung nyawa

masihkah kalian ingat lembu ini??? mane bleh lupe lembu special...ade hump lagi..bleh plak aq denga ade org tanye, 'ni lembu ke unte??'...heh wat lawak plak di pagi rayer nih.. erm dah selamat da ko akhernye...alhamdulillah, terkorban kau di hari raye korban...gembirelah ia kerane masuk ke perut org Islam...so jgn ade yg sedyh plak dgn pengorbanan lembu nih....bahaya, nanti x bleh dimakan!!

hah...ini kemaruk nk berfotograf di pagi mulier...bkn senang nk tunggu tyme ni, ye x??

gmbr2 len tader la plak...ni pown aq rembat jer org pnyer...erm..gmbr lembu tyme halkum putus pown takde, gambar ikmal beraksi ngan lembu pown takde,huh byk gak gmbr beharge takde...tp takpe le asalkan kowrang ingat memori kiter bersame ni pown ok la..

10 comments:

tirah said...

haha..go asyu..bpk sadis tgk gmba2 tuh..rndunye korg.. =((

Anonymous said...

Salam...blog ni masih baru ye...? bagus...nmpknyer banyak yg maseh bleh diedit

St@r said...

Salam...eeehhh...jd author kene bayar tak...?

Wafi said...

HAPPY BIRTHDAY EZAN

a w i n said...

warghhh!!!
aku x de time nih,, bpk r..

Fatien A. said...

HAHA gamba ni lawak lahh but aku tiada. huh.

han said...

windu kat excell9
aku doakan batch kite still keep in touch
n.....
hope dpt smbt raye sesame lg....
SAK!!! taun ni plan raya same!!!

Anonymous said...

huhu

Syakirah Azami said...

salam perantauan pnye skrip pn da siap ke
hahaha bapak lawak dohhh bce
berfikiran jauh tol ko asyue!
papehal pun, aminn ya rabbal alaminn :)

assyuhada said...

to all:yup...hepi2 slaloo

Post a Comment

 
[close]