WIN crew new product (akan datang)

Saya wakil dari WIN crew ingin meluahkan satu cadangan yang bernas yang kemungkinan besar akan menjadi permintaan besar daripada ahli-ahli Excell9.

Produk baru yang saya cadangkan ialah membuat jeket untuk siswazah-siswazah Excell9.

so, saya memohon kepada semua ahli Excell9 yang membaca blog ini, agar kalian dapat memberikan sedikit sumbangan..eh2, bwt pe smbgn..;p

>>agar kalian dpt memberi sedikit idea-idea untuk mencorakkan jeket Batch Excell9.
dan di samping itu, saya juga mengharapkan agar kalian dapat menawarkan mana-mana syarikat pakaian atau pereka pakaian (kalo bleh yg mura n BRANDED)..
so, nt senang la saya nk publish kan produk baru tersebut secepat mungkin(b4 korg g ovrss esp)

hal ini kerana, atau hal ini demikian kerana..
baju batch yang kalian sedia ada, tidak mungkin akan bertahan lame sekiranya kalian terus membasuh nye di dalam washer machine..
so, i have got 1 idea to make a new product for our batch, which the product (insyaAllah) will be long lasting..
nt, korg kt U (local or ovrcs) korg leh pkai,.org2 kliling tnye, apa "Excell9" tuh, so dr ctu korg boleh promote skola kite..btul x wardah?btul x sak?
n, Batch Excell9 akan dikenali raaaaaaaaaaaaaaaaaaamai orang n ofcourse, skola kte SBPI Gombak pun turut bertambah ke-famous-annye

haa, itu lah dy..
so, korg da bce ni, alang-alang, mse jgn di buang,korg tekan COMMENT..nden, comment la puas2...xnk kt sni. kt FACEBOOK pun bole..kalo kt fb xbleh, kt MYSPACE pn bleh,(pstu korg kne copy&paste, anta kt blog ni, ye..myspace ktrg xde page tok Excell9)

ok ok..clear??

tuh saje dr saye..Assalamualikum ;)

15 comments:

Saya produk Excell9... said...

Salam, best jgk nih,, saya sentiasa menyokong sumer IDEA EXCELL9!! (^_^)

feroz said...

sy sentiase menyokong feroz(excell9) hahaha

siti aeishah said...

gud idea...(",)

ex5in said...

best2.....
ak pon nk bli nnt la...

atiq kawaii said...

no probs bro..ak on jew...

Anonymous said...

(:
publish kt fb plak wehh.
gud n awesome idea.aku ske sgt,

'ain ali said...

LIKE JUGAKKKKK!!!!!!!!

Anonymous said...

bes2!!

Anonymous said...

win crew tu sape,,, x pasal2

demonsbane said...

pastikan kulit

Ex5AF said...

WIN crew stands for WazienImranNajmul crew our techno people- and i am proud of them. (^_^)

Anonymous said...

bgus2.

assyuhada said...

setuju....
tp sorryla...x de suggestionla...haha x brape maher ngn creation macam2 projek nh...
btw,terus maju WIN!

Anonymous said...

mau! aku nye bju batch da kne klorox!

Anonymous said...

mau!bju batch aku da kne klorox!

Post a Comment

 
[close]