Apa nak jadi dengan Melayu kita?

Salam

Pertama sekali, maaf sekiranya tajuk entri ini agak pelik dan tiada kena mengena dengan hidup mati Excell9. Aku yakin Excell9 bakal menjadi produk SBPI GOMBAK yang akan menggoncang galaksi Bima Sakti! Korang xfaham? Baca balik entri Atiq.

SEBELUM TU. Korang tekan read more ni. Maaf ya menyusahkan.
Penuh dengan gambar yang tidak pelik dan tidak menakutkan.
Wah wah. Sudah bersawang nampaknye blog batch nih. Nampaknye para penulis (spt yg tersenarai di tepi tuu) agak sibuk dengan post-spm things. Masing-masing sibuk untuk apply scholarships dan juga hal-hal rumahtangga yang lain. Nampaknya saya seorang je yang masih mampu bertahan memerahkan keringat untuk menekan papan kekunci komputer riba saya yang sudah berbau masam ini...

Oh ya, nampaknya di blog batch nihh masih belum ada entry official pasal keputusan SPM 2009 ye? Ade satu, hasil nukilan Syafiq Danial, namun itu sangat general dan tidak emphasize pada our EXCELLence dalam SPM :D
Saya sungguh berbangga untuk menjadi sebahagian daripada EXCELL9. Walaupun saya tidak berjaya seperti 70 orang itu, namun saya amatlah bersyukur kerana keputusan saya tidaklah begitu teruk dan keputusan saya dapat menyumbang kepada gred purata sekolah kita 1.2417 (betul kan? xsilap aku)

Oh. Ape mimpi aku tulis macam sebegitu formal? Oh ya. Blog aku sendiri pun tak terupdate. Busy sungguh aku ni. -_- Dah la lesen pun xdapat lagi (JPJ yang begitu slow-mo. Even slower daripada KTM) Haiyaaa.

Sedikit gambar untuk tatapan mesra kita bersama. :')




PS : Maaf ye korang. Aku xde gambar2 yang related dengan tarikh 11MAC2010 tu.. :(
Nanti authors kalian update la ye.

8 comments:

ain izwani said...

gamba culin dan lee sgt romantis aku sukaaaa HAHA

anis_lvu1691 said...

tp cuba bygkn culinn tgh tgk wasikk yg gamba kat ats tu.....huhuuu

Anonymous said...

ape nk jadi melayu ni,,

Harith said...

haha takde kene mengene kot title tu mr ano

wasiq said...

babi oo Ktm,, sial gle r...
bikin panas je,,

Wafi said...

haha...lepak ar wasiq...

jenje said...

i don reli understand about diz post .....it's quite weirdo....
(for Wasek,don't use improper word

Anonymous said...

Kesian aku tgk Atiq...bliau sorang je yg masih idup kat blogspot EXCELL9 nih..
Takpe..go ATIQ!!!!!!!!

Aku takde fcebook, so aku akn slalu tgk blog nih!
TENKIUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

 
[close]