OUR VERY OWN humanitarian PROJECT








hari jumaat ni insyaAllah jadi plan kite nak pegi melawat adik adik tersayang yang masih bersekolah tu kat sekolah. maka seterika mengajak sekalian 171 hati untuk bersatu menjadi 1 jiwa sekali lagi untuk ke sekolah bagi menjayakan plan ini. diharapkan kite dapat contribute something untuk sekolah yang telah menjadikan siapa kita di mana kita hari ini.

dan untuk rakan-rakan yang akan terbang ke sane sini, kedatangan anda adalah sangat sangat dialu alukan sebab ade antare kite tak dapat hantar korang kat KLIA. so anggap la ini jadi reunion kite yang terakhir kalinya sebelum masing masing menjadi dewase. atau mungkin takkan jumpe lagi dah. (nada tacing)

plan setakat ni pegi sekolah hari jumaat, balik sabtu pagi. sape yang nak tido kat sekolah tu amat amat digalakkan. ape ape keterangan lanjut, ley call Syazrul Syafiq atau Ezan. mintak bagi name kat kitorang sebab nak save makanan. iron kat Exco Dewan Makan. hohoho.



ps/ takdelah humanitarian sangat. hehe.


4 comments:

nurainamir said...

smart! gud luck korg..

dianfitria said...

tak sgka kau berjiwa humanitarian syakirah ooi. (:

Syakirah Azami said...

haha syez lg humanitarian kot. die siap masuk club lg kat sini. naseb je xde kelab dewan makan.

assyuhada said...

ahah~
nk join...kne bg name eyh??

Post a Comment

 
[close]